Gezichtsbehandelingen

Complete organische gezichtsbehandeling met NuDerm 6-in-1 Skincare System 

Stoombehandeling
Gezichtsreiniging met organische olijfzeep  (sabon beldi)
Intensief mee-eters verwijderen 
Rozenspray
Microderm pro vacuum 
Organische Ghassoul met essensial oils masker 
Ultrasound behandeling met rozenwater en essencial oils
Rf lifting voor contouren en donkere kringen 
Gezichtsmassage met organische creme

Neoderma Biopeeling

2B Biopeeling is een kruidenpeeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie voor huidverbetering.
In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de 2B Biopeeling het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en natuurlijke ingrediënten van de Biopeeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden!

De huid wordt diep gezuiverd, de celstofwisseling opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn veel gladder en pigmentvlekken verminderd. Een spectaculair resultaat waarbij uw huid er direct goed uitziet. 

Hydrodermabrasie en microdermabrasie

Hydrodermabrasie is een behandeling waar dermabrasie en water samenkomen.
Door het gebruik van water op de huid te sprayen wordt de opperhuid verweekt en laat het vuil beter los. Door het vacuüm worden de dode huidcellen en het vuil meteen weer opgezogen in een ander reservoir waardoor uw huid alleen in contact staat met het schone water. De porien worden hierin ook meegenomen en goed diep gereinigd. De huid voelt glad en schoon aan. Daarna geven we de huid nog een dermabrasie behandeling wat betekent dat dat de huid nog wat verder wordt verdunt. Hierdoor worden de werkstoffen tijdens de behandeling nog beter opgenomen.

CarboXyneo behandeling

Door de behandeling met dit apparaat wordt de huid grondig geëxfolieerd en gelijktijdig wordt de zuurstoftoevoer naar de huid van binnenuit verhoogd. Dit zorgt ervoor dat werkstoffen optimaal opgenomen kunnen worden en dat de huidconditie wordt verbeterd. Door middel van radiofrequente straling (RF) wordt de huid van binnenuit gestimuleerd om collageen en elastine te regenereren, wat er voor zorgt dat de huid gladder en strakker wordt. Dit resulteert in een vermindering van lijntjes, rimpels en verstrakking van de huid.

Bij elke CarboXyneo behandeling is inbegrepen in de prijs: reinigen van het gezicht, onzuiverheden verwijderen, behandelen met CarboXyneo-apparatuur en als afsluiting een  passende gezichtscrème.

Carbon Laser gezichts-peeling

Een medisch mengsel met vitaminen en mineralen pakt de bovenste huidlaag aan en zorgt voor zuiverende werking en versteviging.

Vervolgens wordt de Yag-laser ingezet om de diepere huidlagen te bereiken en dit mengsel te verwijderen.

Ontwikkeld om fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping in het gezicht en of decolleté aan te pakken.

Ook kunnen pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, couperose, rosacea en andere huidonvolkomenheden hiermee worden behandeld.

inbegrepen in de prijs: reinigen van het gezicht, onzuiverheden verwijderen, behandelen met Yag-laser en als afsluiting een  passende gezichtscrème.

>